ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

ERGOLIFT | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Κόρινθος

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο των ανελκυστήρων, το γραφείο μας “ERGOLIFT” το οποίο εδρεύει στην Κόρινθο, μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη λύση για εσωτερικό οικιακό ανελκυστήρα, για ανελκυστήρα και ανυψωτικό ΑΜΕΑ, ανελκυστήρα για εμπορικά καταστήματα και βιομηχανίες καθώς και παντός είδους ανελκυστήρα.

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό την εγκατάσταση ανελκυστήρων σε οικίες, πολυκατοικίες, πολυκαταστήματα και σε κάθε επαγγελματικό χώρο, εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Κόρινθο.  Τοποθετούμε μηχανικούς και υδραυλικούς ανελκυστήρες με ή χωρίς μηχανοστάσιο για εξοικονόμηση ωφέλιμου χώρου και αθόρυβη λειτουργία.

Διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα θαλάμων, θυρών και μπουτονιέρων διαφορετικών χρωμάτων και υλικών ώστε να διαλέξετε τα προϊόντα που θέλετε ώστε το αισθητικό αποτέλεσμα να είναι αυτό που εσείς επιθυμείτε.

Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη τον διαθέσιμο χώρο του φρεατίου και μηχανοστασίου, το αισθητικό αποτέλεσμα και τις ανάγκες σας μπορούμε να σας προσφέρουμε άριστα αποτελέσματα.

Ανεξάρτητα από το είδος του ανελκυστήρα που επιθυμείτε και τον χώρο που θα γίνει η εγκατάσταση, το έμπειρο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε αποτελούν εγγύηση για την άριστη εγκατάσταση του ανελκυστήρα και των παρελκόμενων συστημάτων του.

Η εταιρία μας αντιμετωπίζει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα κάθε πελάτη και ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε ανάγκη σας, έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την άψογη εξυπηρέτηση σας.

Θέλοντας να μπορούμε να καλύψουμε τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις κάθε πελάτη, το γραφείο μας δεν σταματά να ακολουθεί τις νέες εξελίξεις και τεχνολογίες. Έτσι, μπορεί να σας προσφέρει τις αποδοτικότερες και πιο σωστές λύσεις για τον χώρο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για το κτίριό σας.