ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “ERGOLIFT” ξεκίνησε το 1985 στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, που χάρη στην συνέπεια και τον επαγγελματισμό του κερδίσε την εμπιστοσύνη όλων. Το 2000 εντάσσεται στο δυναμικό του γραφείου και ο υιός Μουράτογλου Στέφανος με φρέσκες ιδέες και πολύ μεράκι. Έτσι, το 2005 δημιουργήσαμε το γραφείο μας στην Κόρινθο όπου και έγινε η έδρα της εταιρείας μας.

Όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των ανελκυστήρων προσφέροντας πάντα ποιοτικές υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, με στόχο την πλήρη και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, το γραφείο μας προσφέρει καθημερινά την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και υποστήριξη αναλαμβάνοντας την εγκατάσταση, την επισκευή, τον εκσυγχρονισμό και την συντήρηση, όλων των τύπων των ανελκυστήρων.

Το γραφείο μας επιδεικνύει επίσης άριστη εξειδίκευση στους ανελκυστήρες φορτίων, αναβατορίων φορτίων και αυτοκινήτων, ανυψωτικών ΑΜΕΑ και κυλιόμενων σκαλών.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ανελκυστήρες πολυκατοικιών αλλά και επαγγελματικών χώρων προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ακόμα και μετά την πώληση και εγκατάσταση. Διαθέτουμε πακέτα συντήρησης, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη – συνεργάτη μας.

Όλα αυτά τα χρόνια το γραφείο μας έχει συνάψει δυνατές και μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες κατασκευών και απευθυνόμαστε σε πολυκατοικίες, πολυκαταστήματα, parking, κατασκευαστικές εταιρείες, ξενοδοχεία κ.α.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, η υπευθυνότητα, η άριστη εργασία, η έμφαση στη λεπτομέρεια και ο σεβασμός μας προς τις ανάγκες του πελάτη αποτελούν τους λόγους εκείνους που έχουν κατατάξει το γραφείο μας την ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε εργασία αφορά τους ανελκυστήρες σε όλο το νομό Κορινθίας.

Η πολυετής εμπειρία μας, σε συνδυασμό με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας και το σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε αποτελούν εγγύηση για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.